Lusso Accessibile

PDF Afdrukken E-mailadres

13 September 2015: Start van de zondagsschool in de klassen op de Beatrixschool en in De Poort!

De kinderen hebben allemaal een uitnodiging gekregen waar ze verwacht worden in welke groep.

Wie geen uitnodiging gehad heeft: TOCH VAN HARTE WELKOM!

Aanvang: iedere zondagmiddag om 14.30.

Alle kinderen krijgen dan ook het nieuwe 'versjesboekje' of 'prekenboekje'

Wees er zuinig op en zet meteen je naam erin!

 


Nieuws van de zondagsschool 'Laat de kinderen tot Mij komen'

Uit het kerkblad van 27 augustus 2015

Hallo jongens en meisjes van de zondagsschool

Wat ging het toch allemaal weer snel. De zomervakantie is weer voorbij. Wij hopen dat jullie fijne weken hebben gehad. Velen van jullie zijn natuurlijk op vakantie geweest, misschien zelfs wel naar het buitenland. Andere kinderen zijn gewoon thuis gebleven, maar ook dat kan heel fijn zijn. Wij als meesters en juffen zijn benieuwd naar al jullie vakantieverhalen. Want wij hebben jullie wel gemist hoor! 
Het is de bedoeling dat we binnenkort weer gaan starten met de zondagsschool. En wel op zondag 6 september om half 3 in de Petrakerk. Wij hopen dat jullie allemaal zullen komen samen met de vaders en moeders, bèbe's en bessies, broertjes en zusjes. En dat we dan met elkaar aan de Here Jezus mogen vragen of Hij ons het komende jaar zal willen helpen op de zondagsschool. Het belooft een fijne dienst te worden met als thema: ‘Spoel je mond’. 
Binnenkort gaan de uitnodigingen voor jullie de deur uit. Alle kinderen vanaf 6 jaar krijgen een uitnodigingskaart thuis gestuurd. Heb je er niet een ontvangen, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom. Vanaf 13 september starten we op de Beatrixschool of in De Poort.
Helaas lopen wij ieder jaar weer tegen het feit aan dat er ook uitnodigingen verstuurd worden naar kinderen die niet naar de zondagsschool toe kunnen komen. Dit kan erg pijnlijk zijn, maar het is voor ons niet altijd te voorkomen! Bij vragen of opmerkingen kunt u Hetty Kramer mailen. Haar mail adres is :  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
De nieuwe prekenboekjes zijn ook al klaar. Deze boekjes krijgen jullie op 13 september uitgedeeld, maar ik verklap nu al welke versjes/teksten we gaan leren:

Zondag 13 september:
Psalm 46 vers 6a, tekst Mattheus 22:37a
Zondag 20 september:
Psalm 46 vers 6, tekst Mattheus 22: 39b

Dank U voor Uw liefde Heer, elke dag bent U er weer.
Dank U dat U bij mij bent, en ook alles van mij kent.
Dank U dat ik deze dag, samen met U leven mag.

Groetjes van de meesters en juffen.


 

Mijn polls

Wat vindt je van deze website?